תפריט נגישות
  • מותאם לפיירפוקס ולכרום*
  • מותאם לעיוורי צבעים
  • מותאם לכבדי ראייה
  • תצוגה רגילה
  • תפריט קיצורי מקלדתAlt + 0
  • הפסק תנועתיות באתר
  • להגדלת פונטים לחץ על מקשים
  • Ctrl + להגדלה
  • Ctrl - להקטנה
  • Ctrl 0 לאיפוס
  • אפס לברירת מחדל
  • Powered By BSmart ©
  • אייקון וואטסאפ
  • דף הבית
  • צור קשר
  • יוטיוב
  • אינסטגרם

 

 

רשימת מצרכים לסדנת זום לשבועות עם השף מסימיליאנו 

���� ריזוטו פטריות ביין אדום וגבינות (5 מנות)
300 גרם אורז ארבוריו או קרנרולי לריזוטו
גבעול סלרי
גזר חתוך לאורכו
בצל חצוי
2 קופסאות פטריות טריות
1 בצל שאלוט קצוץ
חצי כוס יין אדום
50 גרם חמאה
150 גרם פרמזן מגורדת
מלח
פלפל

���� פנה קוטה בזיגוג שוקולד (10 מנות)
ליטר שמנת מתוקה 38%
10 גרם ג’לטין
70 גרם סוכר
חצי כפית תמצית וניל
10 כוסות חד פעמיות של 100 מ״ל
100 גרם שוקולד
50 מ"׳ל שמנת

לגרסה נגישה לחצו מטה

גרסה נגישה