בית ספר "מעיין", הוא בית ספר ייחודי על-אזורי, החל משנת תשפ"א הוא שייך למערך החינוך הממלכתי של מועצה אזורית גזר.

בית הספר הוא בית ספר ולדורף, הפועל לאור תפיסת ההתפתחות האנתרופוסופית של ד"ר רודולף שטיינר. הפדגוגיה, הקשרים הקהילתיים והמבנה הארגוני של בית הספר הינם פרי הגשמה של תפיסה זו, החותרת לשים את רוחו החופשית של האדם במרכז החשיבה, העשייה ותשומת הלב.

בשנת תשפ"ב בית הספר יפתח את שעריו לילדי מועצה אזורית גזר העולים לכיתה א'.

הורים המעוניינים לשמוע על חינוך ולדורף מוזמנים להצטרף אלינו לימי חשיפה ובהם סדרת הרצאות על מנת להתוודע לדרך החינוכית הייחודית של בית הספר.

שימו לב - השתתפות בהרצאות הינה חלק מחייב ובלתי נפרד מתהליך הרישום. מספר המקומות לילדי כיתה א' בבית הספר מוגבל. במידה ויהיה עודף רישום, תיערך הגרלה. הסעות לבית הספר הן באחריות ההורים.

הרצאה ראשונה - הכרות עם חינוך ולדורף

העמקת ההבנה בהתפתחות הילד בראי ולדורף בבית הספר היסודי, מקומו של בית הספר בתהליך זה והאופן בו הוא מלווה את הילדים לאורך הדרך.

מרצה: ד״ר גלעד גולדשמידט. מחלוצי החינוך האנתרופוסופי בישראל, מחנך ולדורף הראשון בארץ, כותב פורה ומבכירי המרצים בנושא בישראל.

מועד הרצאה : יום  ה' 3.12  בשעה 20:00 בזום

הרצאה שנייה - נעים מאוד בית ספר מעיין

הכרות עם הייחודיות של בית הספר ודרכי העבודה. סדר יום, מקצועות הלימוד, אמנת הורים וכללי בית הספר.

מרצה: תמר לאור, מנהלת בית הספר, בהשתתפות צוות בית הספר

מועד ההרצאה: יום שני 21/12 בשעה 20:30 בזום

הרצאה שלישית - בשלות לכיתה א' ומעבר לבית הספר

במה שונה כיתה א' בחינוך ולדורף, מה משמעות גיל העלייה לבית הספר ויצירת מעברים מיטביים בבית ובבית ספר.

מרצות: תמר לאור, מנהלת בית הספר ורחל פילץ יועצת בית הספר

מועד ההרצאה : יום שני 28/12 בשעה 20:30 בזום

כחלק מתהליך ההרשמה יש למלא ערכת הרשמה אשר תועבר לאחר המפגש השלישי.

להרשמה ולקבלת קישור לזום, אנא מלאו את הפרטים הבאים:

צילום: שרון הורוביץ