לאור הדרישה ללימודי מוסיקה מקצועיים  המועצה פתחה שלוחה של מוסיקלי בנוף איילון-שעלבים.
שיעורי מוסיקה – בגיטרה, כינור, פסנתר, קלרינט ובתופים (שיעורים בכלים נוספים ייפתחו לפי דרישה).
השיעורים הם  פרטניים.
עלות שיעור שמשכו חצי שעה - 299 ₪ לחודש.
עלות שיעור בזוגות שימשכו חצי שעה - 199 ₪ לחודש.
עלות שיעור שמשכו 45 דקות - 440 ₪ לחודש.
*  תינתן אפשרות לקבל כלי נגינה מבית ספר מוסיקלי למשך שישה חודשים תמורת פיקדון.
*  הרישום למוסיקלי יתבצע דרך אתר המועצה.
* הנחות למוסיקלי בהתאם לנוהלי ההנחות לחוגים - לנרשמים עד 31.8.20 תינתן הנחה של 5% על רישום מוקדם, כמו כן תינתן הנחת כמות
- 3 נרשמים במשפחה אחת – הנחה בגובה 7.5%;
- 5 נרשמים במשפחה – הנחה בגובה 10%.

הרכבים מוסיקליים – ההשתתפות בהרכב כרוכה בעלות נוספת של 80 ₪ לחודש ובאישור ועדת קבלה (ללא הנחת רישום מוקדם או הנחת כמות)
ההרכבים יחלו בתחילת נובמבר 2020 (בחודשים ספטמבר-אוקטובר 2020 הגבייה תיעשה רק על השיעורים הפרטניים).

לתיאום יום ושעה יש לפנות למרב אסקיו  בנייד 052-3539635 או במייל ofri2005@gmail.com.

נוהלי הרישום למוסיקלי

הלימודים ב"מוסיקלי" מתקיימים על פי לוח החופשות של מערך החוגים במועצה.
במהלך שנת הלימודים "מוסיקלי" מתחייב לקיים לפחות 36 שיעורים שנתיים (לרבות קונצרטיים כיתתיים, הופעות סוף שנה ועוד).
היעדרויות והחזרים
חיסורים יירשמו בדף מעקב נוכחות המצוי בידי המורה.
שיעור שבוטל על ידי התלמיד לא יוחזר למעט:
• 2 שיעורי החזר בשנה בגין שיעורים שבוטלו בהודעה בכתב שנמסרה למורה לפחות 24 שעות מראש.
• 2 שיעורי החזר בשנה בגין שיעורים שבוטלו עקב מחלה בהודעה למורה עד השעה 10:00 בבוקר ביום השיעור.
עבור שיעורים אלה ייקבע שיעור השלמה או שעלותם תקוזז מהחשבון. עבור שיעורים נוספים שיבוטלו על ידי התלמיד לא יינתן החזר כספי או קיזוז.
שיעור שבוטל על ידי המורה יוחזר בשיעור השלמה.
שיעורי ההשלמה יתקיימו בזמן החופשות. תלמיד שלא יגיע להשלמה שנקבעה מראש, לא יהיה זכאי להשלמה במועד אחר.

לרישום לחוגי שיעורי גיטרה, כינור, פסנתר, קלרינט ותופים לחץ כאן