אמהות יקרות, אבות יקרים,

אנחנו גאות ושמחות להציג לכם את חוברת הרישום לגני הילדים של המועצה לשנת תשפ״ג.
בשנה הבאה ישתלבו הילדות והילדים שלכם במערכת גני הילדים במועצה, זה ארוע מרגש לילדים - אבל גם לכם ההורים.
הילד הקטן שלכם, הילדה המתוקה שלכם, שרק לפני רגע נולדו הולכים לגן, עם גננות חדשות, סייעות וחברים חדשים ומסגרת שהם עדיין לא מכירים. לצד ההתרגשות מהמעמד, אני בטוחה שיש גם התלבטויות וחששות. אתם מפקידים בידי מערכת החינוך שלנו את היקר לכם מכל. אני יכולה להבטיח לכם שהצוות החינוכי שיקבל את ילדיכם יעטוף אותם באהבה, הכלה ונתינה אין סופית, ייתן להם ולהן את הכלים וההזדמנויות להתפתח בדרכם שלהם. החינוך נמצא בראש סדר העדיפויות של המועצה. חינוך משמעותי הוא הבסיס לעתיד שלנו ושל ילדנו וההשקעה בו היום אלו הפירות של המחר.
מועצה אזורית גזר ניצבת בחזית העשייה החינוכית, יש לנו את נשות ואנשי החינוך הטובים ביותר שיש. שבאות ובאים כל בוקר בתחושת שליחות אדירה לעבודה מלאי נתינה ומסירות. הן מובילות תהליכי חינוך חדשניים שמותאמים לשנת 2022 - חיים מלאים, חיים מוכווני עתיד וחיים קהילתיים. מערכת החינוך שלנו בנויה בצורה מאפשרת ומכילה שמאפשרת לכל ילד וילדה להיות מה שהוא רוצה וחולם על פי היכולות שלו ושלה, הכישורים שלו ושלה והחלומות שלו ושלה.
זו המערכת שילדכם נכנס אליה השנה. הפקדתם בידינו את היקר לכם מכל - אנחנו כאן לתת להם כנפיים.
באתר תוכלו למצוא ידע שיסייע להפיג את החששות וההתלבטויות שלכם. דעו כי צוות מחלקת גני ילדים במועצה זמינות עבורכם לכל שאלה שעולה לכם, אל תהססו.
מאחלת לקטנטנים כניסה בטוחה ונעימה למערכת החינוך הנפלאה שלנו, ולכם ההורים להמשיך ולהנות מההתפתחות המפעימה שלהם בכל עת.

שלכם,
רותם ידלין