מאיר חוזה ז"ל - חלל הקורונה הראשון במועצה

בצער רב נפרדנו אמש ממאיר חוזה ז"ל, חלל הקורונה הראשון (והלוואי האחרון) במועצה.

מאיר בן 77, נולד בטוניס, מהמשפחות הראשונות של מושב עזריה, הכיר את רעייתו דליה, אשר הצטרפה אליו למושב. מאיר עסק בחקלאות בתחילת הדרך, וניהל את המכולת במושב שנים רבות.
מאיר היה איש חזק, איש ערכי וישר דרך. יחד עם דליה גידלו 3 בנים לתפארת, כולם נשארו לגור בעזריה, יחד עם 8 נכדים ו-2 נינות.
מאיר היה בעל יקר, אבא אהוב, סבא אוהב ושורש חזק ובריא למשפחה.

למרות המשפחה האוהבת שהקיפה אותו מכל עבר, את ימיו האחרונים הוא נאלץ לסיים בגפו, מאושפז, בודד ממשפחתו שאותה טיפח באהבה כה רבה.

אי אפשר לדמיין את עוגמת הנפש של משפחתו, כשלא יכלו לבקרו במהלך האשפוז, ואת הצער המר על כך שעל רבים מהם נאסר ללוותו בדרכו האחרונה.

אנחנו שומעים לאחרונה על זלזול של רבים במגיפה. זה צורם כי האנשים שאנחנו מסכנים יותר מכל הם בני הגיל השלישי - מאיר חוזה וחבריו - אנשים שנלחמו עבורנו, ראשוני ההתיישבות, שהורישו לנו את המדינה כדי שנשמור עליה מכל משמר. עכשיו זאת האחריות שלנו לשמור עליהם ולאפשר להם זקנה מכובדת.

שימרו על הנחיות משרד הבריאות כדי לא לסכן אדם אהוב, ושבערוב ימיו של אביכם או סבכם תוכלו לסעוד אותו בבית החולים וללוותו בדרכו האחרונה. בואו נדאג שמאיר חוזה יהיה החלל האחרון של המועצה במגיפה הנוראית הזאת.

משפחת חוזה היקרה, כל קהילת גזר משתתפת בצערכם הכבד "הַמָּקוֹם יְנַחֵם אֶתְכֶם בְּתוֹךְ שְׁאַר אֲבֵלֵי צִיּוֹן וִירוּשָׁלַיִם וְלֹא תּוֹסִיפוּ לַדְּאָבָה עוֹד"

תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.

רותם ידלין
ראשת המועצה