נתיבי ישראל – שותפים לדרך

ראשת המועצה רותם ידלין נפגשה עם מנכ״ל נתיבי ישראל, ניסים פרץ וצוות משרדו.

בפגישה נסרקו הפרוייקטים בביצוע ואת אלו שיתחילו בתקופה הקרובה - גשר מעל הנחל בכניסה לקיבוץ גזר, כיכר משמר איילון, כיכר גזר, הסדרת ניקוזים בכניסה לכפר שמואל, תאורה בכביש משמר איילון-שעלבים, ותחנת הסעים בצומת נוף איילון.

המנכ״ל אישר לצאת לתכנון בפרוייקטים הבאים: כיכר ומדרכה בכניסה לבית עוזיאל, הסדרת הפנייה ממטמנת נען לכביש 44, מדרכה בכביש הכניסה לקיבוץ גזר, וכיכר בכניסה לקיבוץ חולדה.

בנוסף, אנו מקדמים את הסדרת הדרך לבסיס שורה, בכביש האחורי בין מצליח לנען. כל הפרוייקטים האלה יצאו לביצוע בשנים הקרובות לאחר אישור תקציבי.

כמו כן, דנו המשתתפים בתכנית האב לחומש הבא במסגרתה יקודמו כיכר ראשית בכניסה ליד רמב״ם ולאחר מכן בכניסה לעזריה. הכיכרות מקודמים לפי תבחינים מסודרים בנתיבי ישראל.

מול משרד התחבורה אנחנו בשלבי אישורים וממתינים לתקציב מדינה כדי לקדם את הכביש החדש ליציץ והסדרה של כביש 423 מצומת נען ועד הקיבוץ.

ראשת המועצה רותם ידלין אמרה בתום הפגישה: "גאווה לתכנן לטווח ארוך ונפלא שיש למועצה שותפים אמיתיים בנתיבי ישראל!"

ראשת המועצה, רותם ידלין, עם מנכ״ל נתיבי ישראל, ניסים פרץ