פיתוח תשתיות ביישובים

בשיתוף הוועדים המקומיים ובהתאם לסדרי העדיפויות שהם מציגים לנו, מתבצעות ביישובים עבודות הקמה ותחזוקה. קבלו טעימה על קצה המזלג מהעבודות האחרונות שביצענו:

בקיבוץ גזר - נערך משאל עם לילדי הקיבוץ בו הוצגו להם 3 אפשרויות למתקני משחק. לאחר הצבעה דמוקרטית נבחר המתקן ואנחנו כבר סיימנו את תשתית המתקן ואת ההצללה. המשך יבוא

בכפר ביל"ו הוקם אתר כושר חדש, וכן הוקם מתקן משחקים חדשני ומרהיב וכעת מותקנת בו גם הצללה. בנוסף - הוחלף שער הכניסה החשמלי.

בבית חשמונאי הותקנו מתקני משחק חדשים בשני גני שעשועים, וצורפה לכך רשת הצללה צבעוניות ויפה.

בפדיה, כפר ביל"ו, ובשעלבים החלו בשדרוג תאורת הרחוב לתאורת לד. בקרוב יתחילו העבודות גם ביישובים רמות מאיר, חולדה וסתריה. כחלק מהתייעלות אנרגטית וחיסכון ביישובים אנו עתידים להחליף עד סוף שנת 2020 כ - 1200 פנסים ביישובי המועצה!

בשעלבים התחלנו בעבודות פיתוח במטרה לאפשר הגעה בטוחה של הולכי רגל לבתי הספר. בנוסף, לאחר פניית המועצה לנתיבי ישראל - החלו עבודות להסדרת כניסה למעביר מים למניעת הצפות בכניסה לשעלבים. בד בבד, החלו עבודות עבור רחבת קידוש ושיקום שביל עבור בית הכנסת הספרדי .

במספר יישובים שוקמו מספר הצללות שניזוקו בסערה הגדולה בחודש מרץ כולל חולדה, משמר איילון, רמות מאיר, יד רמב"ם ועוד.

ברמות מאיר ובמצליח - הוחלפו תחנות הסעה לתחנות חדשות. בקרוב יוחלפו גם התחנות בעזריה.

בבתי הספר ניצלנו את תקופת הסגר וביצענו עבודות פיתוח וניקוז בכניסה לבית ספר שחקים ובכניסה לבית ספר שדות איילון.

בבית העלמין האזורי התחלנו לצקת כ- 80 קברים במסגרת עבודות הפיתוח והרחבתו.

בגזרת הביוב - החלה עבודה להחלפת קו ביוב גרביטציוני בנוף איילון. רשות הניקוז ירקון ורשות ניקוז שורק לכיש החלו בעבודות תחזוקת נחלים אזוריים לקראת החורף.