תלמידי גזר החלו לחצוב את שביל גזר

תלמידות ותלמידי שכבת י׳ מארבעת התיכונים של המועצה - האולפנה, הישיבה, הרצוג ואית״ן - נפגשו בשבוע שעבר בשביל הגתות בשעלבים ויחד החלו לחצוב את שביל גזר.

שביל גזר הינו חלק מחזונה של ראשת המועצה - רותם ידלין, שביל שיעבור בין כל יישובי המועצה ויהפוך להיות מפת הדרכים של החינוך והקהילה בגזר. שביל שיחבר אותנו יחד.

התלמידים נפגשו זו הפעם השנייה במסגרת התוכנית השנתית של שכבת י׳ שמוביל אגף החינוך - ״להיות אזרח ואזרחית בגזר״. הם ניווטו יחד ביער שעלבים בשילוב חידות על גזר, ההיסטוריה והמורשת המקומית וחצבו את שביל הגתות ביער. לסיום בישלו בטבע עם מצרכים שהביאו מראש והקפידו על מינימום פסולת. שמחנו לראות את כולם במלאכה שתהפוך עוד להיסטוריה.

על הפרוייקט הנפלא הזה מנצחות יחדיו: ליטל אלגביש ארז מנהלת המחלקה לביטחון קהילתי וחינוך חברתי, רונית חזן מנהלת מחלקת בתי הספר ונופר ששון עופר רכזת קיימות וחינוך סביבתי; תודה גם לשותפים שלנו מקק״ל - קרן קימת לישראל - גלעד מסטאי ונטע לסקה מזרחי על השותפות; לרמי, ניר, מנור ויוסף רכזי שכבת י׳ בארבעת התיכונים במועצה; לצוות אגף החינוך, למנהלי בתי הספר וצוותי ההוראה שנפתחו לרעיונות חדשים ויחד הצליחו לממש ולהגשים.