המועצה זכתה במקום הראשון במדד עשיית עסקים ברשויות מקומיות של משרד הכלכלה והתעשייה

פעילות מחלקת קידום ורישוי עסקים ומחלקת תיירות לאורך השנה הובילה לכך שנבחרנו על ידיכם, בעלי ובעלות העסקים, למקום הראשון במדד עשיית עסקים ברשויות מקומיות לשנת 2021 מטעם משרד הכלכלה והתעשייה!

תעודת ההערכה ניתנה בשל תרומת המועצה בקידום העסקים הקטנים והבינוניים והישגיה, בין היתר, בשביעות רצון העסקים המקומיים. במעמד מרגש הוענקה התעודה לראשת המועצה, רותם ידלין ע"י שרת הכלכלה והתעשייה, אורנה ברביבאי. תודה לבעלי ובעלות עסקים, שמעריכים את עבודת המועצה והצביעו לזכייתה.

בימים אלו, צוותי הצמיחה כלכלית עובדים במרץ על שיתופי פעולה ויוזמות חדשות למען קידום קהילת העסקים המקומיים. אנחנו מזמינים את בעלות ובעלי עסקים לעקוב אחר הפרסומים.

רישוי עסקים