שדרוג נוסף לניקיון ביישובים - סיירת הניקיון של גזר!

בכנס היישובים שנערך בדצמבר 2021 אליו הגיעו הנהגות היישובים לשיח משותף בנושא אחריות משותפת, עלה הצורך בסיוע מטעם המועצה בשמירה על ניקיון היישובים.

ביוזמת אגף המרחב הכפרי, מחלקת התברואה החלה להפעיל ביישובי המועצה "סיירת ניקיון". הסיירת כוללת רכב עם סייר המגיע ליישובים פעמיים בשבוע ומבצע עבודות ניקיון שוטפות כמו ניקיון פינות המיחזור ופינוי מפגעים שונים מהרחובות.

למיזם, אשר ממומן על ידי המועצה וועדי היישובים, הצטרפו 14 יישובים: בית עוזיאל, גני הדר, יד רמב"ם, יציץ, ישרש, מצליח, סתריה, רמות מאיר, כפר ביל"ו,   משמר דוד, פתחיה, פדיה, עזריה ונוף איילון.

כבר בחודש הראשון לפעילות הגיעו תגובות נלהבות - "אני חייב להודות לכם על השירות המהמם שנתתם. תוך שעה מהזמן שדיווחתי מישהו כבר היה כאן ורוקן את הפח. כל הכבוד למחלקת התברואה שלנו"; "תודה לכם על השרות המהיר והיעיל ועל הדאגה לניקיון פינת המיחזור".

המועצה מזמינה ישובים נוספים להצטרף למיזם, ויחד נשמור על היישובים נקיים.